Workshop ChatGPT AI Duco

Over mij

Workshop ChatGPT AI Duco

Over mij


Duco Biemans coach

Even voorstellen

Hallo, ik ben Duco Biemans en het is mijn missie om ambitieuze ondernemers en professionals te begeleiden bij persoonlijke en professionele groei. Zodat ze hun talenten optimaal inzetten en verder uitbouwen. Om maximaal te kunnen presteren en op een gezonde manier om te kunnen gaan met druk, stress en tegenslag.

Ik ben al ruim 30 jaar Trainer, Coach en Adviseur voor Ondernemers, Leiders, Professionals en Teams in veel verschillende organisaties over de hele wereld. Dat gaat me aardig goed af en, ik ben een echte vakidioot en ik doe mijn werk na al die jaren nog steeds met veel plezier. Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer. 

Ik studeerde aan Financiële Bedrijfskunde aan de VU en Organisatie Sociologie en Psychologie aan de UVA in Amsterdam. Daarnaast studeerde ik informatietechnologie aan de Universiteit van Lund in Zweden. 

No-nonsense en hands-on. Aan de slag!

Ik ben scherp en analytisch en ik heb een academische achtergrond (Organisatie Sociologie en Psychologie). Ik heb een sterke ‘can do’ mentaliteit, met een oog voor mogelijkheden en commerciële kansen. Ik creëer gemakkelijk draagvlak en ik realiseer hierdoor snel veranderingen. 

Veranderingsprocessen vind ik super interessant en ik heb de juiste drive om ze op te starten en af te maken. Ik heb een positieve instelling en zet dit in bij mijn klanten. De professionals waar ik mee werk geven vaak aan me terug dat ik hen op een prettige manier uitdaag met mijn directe en prikkelende stijl. Ik doe dat altijd met humor en met respect voor de mensen waar ik mee werk. 

Ik heb inmiddels een stevig klantportfolio opgebouwd met een groot aantal betrouwbare relaties. De meeste klanten vragen me keer op keer terug en daar ben ik trots op! 

75+ Trainers en Coaches volgden de workshop

"Deze AI Training voor Trainers was precies wat ik nodig had. Ik ging geïnspireerd en met een hoofd vol ideeën naar huis. Heerlijk om in één dag met zoveel AI-tools te experimenteren. Dit scheelt echt zoveel uitzoekwerk. De tips heb ik de volgende dag direct toegepast. Bij een vervolg doe ik graag weer mee! Dankjewel Duco!"


Eigenaar Flamingo Training

Alies Tax-Albers

Eigenaar Flamingo Training

"De workshop ‘AI-introductie Training speciaal voor Trainers en Facilitators’ was er eentje waar ik echt naar uitkeek. Was erg benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons vak. Ik heb 4 uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten. Ben door de workshop geïnspireerd en gefascineerd en ben er meteen verder mee aan de slag gegaan. Dank Duco voor deze toffe sessie!"

Eigenaar Bureau Beaufort

Chris Potter

Eigenaar Bureau Beaufort

"Dit is de beste praktische workshop die ik in jaren heb gevolgd. Geen saaie theorie over AI-Technologie, maar hands-on uitproberen en testen hoe je AI goed kunt toepassen in je eigen praktijk. Knap hoe je in zo’n korte tijd, zoveel creativiteit laat ontstaan in deze groep senior professionals. Als je Trainer, Coach of L&D professional bent, dan kan ik deze AI-workshop echt aanraden!"

Executive Coach & Systeemtherapeut

Edward Koldewijn

Executive Coach & Systeemtherapeut

Enkele wapenfeiten van de laatste jaren

  • Voor de Coronapandemie was ik al gewend aan het verzorgen van onlinetrainingen en meetings. Veel Nederlandse collega trainers en coaches wisten nog niet hoe dit moest. Ik hielp aan het begin de pandemie meer dan 400 ZZP trainers en coaches en enkele grote trainingsbureaus snel op weg met het online verzorgen van hun trainingen en programma’s. Dit heeft een aantal faillissementen en een boel ellende voorkomen. 

  • Ik begeleidde 30 jonge ambitieuze professionals bij hun eerste leidinggevende jobs in verschillende snelgroeiende technologie bedrijven. 

  • Ik begeleide twee handelsbedrijven bij de voorbereiding naar verkoop van aandelen. 

  • Ik ben business coach voor het MT van één van de snelst groeiende online marketingbureaus van Nederland. 

  • Twee gerenommeerde Accountant kantoren schakelen mij regelmatig in als business coach zodra er managementproblemen zijn bij hun klanten. Ik ga dan als business coach hands-on aan het werk om de problemen op te lossen.

  • Teamcoach bij de integratie van twee managementteams bij de fusie van een landelijk horecabedrijf.   

  • In 2018 lanceerde ik Slimme Gewoontes (ik ben opgeleid door B.J. Fogg, de founder van Tiny Habits), de positieve manier om gezond en goed gedrag in je leven toe te voegen. Tijdens pandemie heb ik voor meer dan 1000 mensen over de hele wereld een programma verzorgd ter ondersteuning van slimme gewoontes voor lichaam en geest. 

  • Ik was mentor bij het succesvol bedenken en uitrollen van een aantal nieuwe business concepten voor een groep van 4 IT-bedrijven. 

  • Ik begeleidde het MT van een internationale IT Vendor bij de opzet en implementatie van een nieuwe Accountmanagement strategie.

Sporten Duco Biemans

De eerste jaren van mijn werkende leven werkte ik als Consultant, Trainer, Coach, Accountmanager en Leidinggevende bij verschillende organisaties. Onder andere bij Pink Elephant, Delta Lloyd, ING, FunktieMediair en Vergouwen Overduin. 

Sinds 2003 werk ik voor mezelf en bouwde ik aan verschillende bedrijven, labels, samenwerkingen en merken. Client Care Consult, Spijkers Training & Ontwikkeling, Duco Biemans Training & Advies, Slimme Gewoontes en recent ben ik ook betrokken bij de oprichting van de AI Club. 

Los van mijn passie voor training & coaching ben ik altijd al geïnteresseerd in de ontwikkeling van nieuwe technologie. In 1984 (ik was toen 14) verdiende ik met mijn krantenwijk mijn eerste homecomputer (een echte Commodore 64). Toen heb ik me de beginselen van het programmeren eigen gemaakt. Vanaf dat moment heb ik altijd de ontwikkelingen rondom Informatie Technologie gevolgd. Van de ontwikkeling van de PC, via de opkomst van het Internet tot en met de ontwikkeling van de Chatbots heb ik altijd gedacht, er moet meer mogelijk zijn met Informatie Technologie. 

NU, met de mogelijkheden van AI, IS HET ZOVER!

Ik ben er echt van overtuigd dat AI onze maatschappij gaat veranderen het komende decennium. 

De centrale vraag daarbij is hoe je als mens nuttig gebruik kunt maken van AI zodat het waarde toevoegt in je leven en in je werk. 

Ik wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren. Daarom wil ik zoveel mogelijk collega Trainers & Coaches opleiden in het effectief gebruik van AI. Zodat ze AI-bewust, met de juiste skills en met vertrouwen mee kunnen surfen op de verwachte golf van veranderingen die AI naar mijn mening gaat veroorzaken. En dit doorgeven aan hun eigen netwerk.

Sporten Duco Biemans

Levensstijl

Ik vind het belangrijk om fit en gezond te zijn. Daar doe ik veel voor. Ik ga bijna elke dag naar de sportschool voor krachttraining en/of een cardiotraining. Daarnaast zwem ik graag. Bij voorkeur in open water, dat doe ik zolang het niet vriest. Ik fiets en loop graag hard in de natuur. Ik heb marathons gelopen en triatlons gedaan. 

Zelfontwikkeling en persoonlijke groei zijn voor mij ontzettend belangrijk. Ik was al op jonge leeftijd ambitieus en wilde zoveel mogelijk uit het leven halen. Als tiener legde ik al mijn energie in een veelheid aan sporten.  En dat ging er altijd fanatiek aan toe. Niet veel mensen weten dat ik Fietscrosskampioen van Meppel ben geweest en dat ik derde ben geworden bij de Nederlandse Kampioenschappen Karate onder 18. De leukste Teamsport vind ik Basketbal. Dat doe ik nog steeds af en toe. 

Persoonlijke ontwikkeling

Na mijn studies ben ik altijd bewust bezig gebleven met mijn eigen ontwikkeling. Ik volgde hoog aangeschreven SIOO opleiding tot Organisatieadviseur, NLP opleidingen, ik ben gecertificeerd in drie persoonlijkheidstyperingen Insights Dicovery, Birkman en DISC. Ik leerde mediteren, ik heb me verdiept in focus- en en prestatie optimalisatie technieken en flow. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd over servicemanagement, projectmanagement en verandermanagement.  Ik volgde alle opleidingen rondom oplossingsgerichte therapie en coachen. Ik ben gecertificeerd in één van de meest bekende gedragsverandering methodieken ter wereld: Tiny Habits. 

"In een korte tijd heeft Duco ons door het snel veranderende AI-landschap voor L&D-professionals geleid. Duco geeft enthousiast en goed afgestemd op de groep, een overzicht van de belangrijkste spelers en hun tools. Hij waarschuwt ons ook voor valkuilen en doodlopende wegen in dit landschap. Het was een inspirerende workshop: ik heb nieuwe mogelijkheden gezien en weet hoe ik daar mee aan de slag kan gaan. Het is ook een geruststelling dat ik Duco altijd om raad mag vragen."

Adviseur Leren en Ontwikkelen | PGGM

Klaas Holzmann

Adviseur PGGM

"Vorige week volgde ik een nuttige AI-workshop bij Duco Biemans. Vooraf had ik het beeld dat AI mijn creatieve (brein-)processen zou gaan overnemen. Daarom ging ik er met enige tegenzin heen. De workshop was erg nuttig en verhelderend. Na de workshop zie ik in dat AI de realisatie en productie van mijn ideeën enorm versnelt. En ik weet nu precies welke AI applicaties mij goed kunnen helpen in mijn werk."Eigenaar Bureau Beaufort

Op verzoek anoniem

Adviseur Leren en ontwikkeling

"In september deed ik mee aan de workshop AI voor Coaches. Ik werk al een tijdje met samen met Duco, maar ik wist niet dat hij zo bevlogen met AI bezig was. Na deze dag ga ik vol overtuiging werken met deze AI-apps. Wat een inspiratie, creativiteit en praktische toegevoegde waarde heb jij in dit programma gestopt! Bedankt Duco, nu kan ik een deel van mijn werk zoveel sneller doen! Deze AI-workshop voor Coaches is een echte aanrader!"


Jos Molema Business Coach

Jos Molema

Business Coach

Schrijf je in voor de AI workshop

Investering: € 499,- ex. BTW  
100% tevredenheidsgarantie

Vragen? Bel: +31 6 22 97 82 52